Praktisk information

Konferensen hålls i huvudsak på Lindsberg utanför Falun. Vi börjar dock i Falun, på fredag kl 16-20.

Praktisk information
Konferensen börjar fredag kl 16, och avslutas söndag kl 14:30. Programmet (som kommer att kompletteras) finns på www.naturbrukskonferensen.se.

Boende: Lindsberg har vandrarhemsplatser som man bokar själv. Ange gärna att du deltar på Naturbrukskonferensen när du bokar.

Avgiften för deltagande är 400 kr, och då ingår mat och fika hela helgen. Anmälan görs senast den 15 oktober på www.naturbrukskonferensen.se. Mer information om kontonummer kommer senare.

Transporter: Det går snabbt och lätt att ta sig till Lindsberg! Fast busstrafiken för sista biten är ibland begränsad. Från Stockholm åker du tåg, Masexpressen, Swebus eller bil till Falun på bara tre timmar. Därifrån kör Dalatrafiken de sista 7 km med buss till de hållplatserna Bergsgården (närmast) och Järgarvet.

Busstider hittar du på Dalatrafik.

Vi kanske kommer att ha tillgång till bil under de tider då det inte finns kollektivtrafik.

I samarbetet med Naturbrukskonferenserna deltar bönder som driver djurhållning och naturbetesbruk. Vi värnar om ett hållbart naturbruk i Norden, och där ingår en hållbar djurhållning. Kosten på konferenserna har varierat beroende på lokala förutsättningar. Det har alltid funnits veganska alternativ och ofta lokalt producerat kött. Denna gång hålls konferensen på Lindsbergs kursgård som har vegansk mat.

Naturbrukskonferensen startade i Ransby i Norra Klarälvdalen 2010 med temat Återta makten över maten och naturbruket. I år ordnas konferensen i samband med Makten över maten då aktiviteter arrangeras på många platser i Sverige.

Mer information kommer fortlöpande på hemsidan naturbrukskonferensen.se

Mer information om nätverket Makten över maten: https://www.facebook.com/natverketmaktenovermaten/